CHEMIA ŻYWNOŚCI TOM 1 /2 KOMPLET
- Wydawca: PWN
- Rok wydania: 2017
- Wydanie: I
- Ilość stron: 802
- Oprawa: miękka
- ISBN: 9788301196349
powyżej 300zł Najniższa cena z 30 dni: 176,90 zł
W komplecie taniej!
Na komplet składają się książki:
"Chemia żywności Tom 1 Głowne składniki żywności"
oraz
"Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności"
Jest to nowe wydanie popularnych podręczników wydawanych wcześniej przez wydawnictwo WNT w trzech tomach.
Badania laboratoryjne stanowią fundament nowoczesnej diagnostyki medycznej i naukowej,...
czytaj więcejWitamina B12, znana również jako kobalamina, jest jednym z kluczowych składników...
czytaj więcejKariotyp to zestaw chromosomów charakterystyczny dla gatunku, zawierający pełny...
czytaj więcejMalaria jest jedną z najbardziej powszechnych i groźnych chorób zakaźnych na świecie,...
czytaj więcejBłonica, choć dzięki powszechnym szczepieniom staje się coraz rzadsza, nadal...
czytaj więcejW tym artykule przyjrzymy się bliżej, czym dokładnie jest morfologia krwi, jakie...
czytaj więcejKiedy zdrowie stało się jednym z najważniejszych priorytetów dla wielu osób,...
czytaj więcejAmyloidoza jest schorzeniem, które wciąż pozostaje zagadką dla wielu pacjentów...
czytaj więcejFosfataza alkaliczna to enzym, który odgrywa kluczową rolę w wielu procesach biologicznych....
czytaj więcejBadania krwi odgrywają kluczową rolę w nowoczesnej medycynie, służąc zarówno...
czytaj więcejOpryszczkowate zapalenie skóry wywołuje charakterystyczne zmiany skórne, które...
czytaj więcejCukrzyca ciążowa to specyficzna forma cukrzycy, która rozwija się w trakcie ciąży,...
czytaj więcejChoroba Leśniowskiego-Crohna to schorzenie, które charakteryzuje się obecnością...
czytaj więcej