
IMBIR, KURKUMA, CYNAMON AROMATYCZNE PRZYPRAWY
- Rok wydania: 2016
- Wydanie: I
- Ilość stron: 164
- Oprawa: miękka
- ISBN: 978-83-7250-985-7
powyżej 300zł Najniższa cena z 30 dni: 19,90 zł
„Przyroda jest wspaniałym, naturalnym arsenałem do walki ze schorzeniami. Jest skarbcem ze specyfikami, które potrafią nas przed tymi schorzeniami uchronić”.
W nowej serii wydawniczej przedstawiamy niezwykłe rośliny – cenne przede wszystkim ze względu na ich właściwości lecznicze, ale też możliwość zastosowania ich w kosmetyce i praktycznego wykorzystania w domu.
Te trzy przyprawy znane przede wszystkim z kuchni, są bogate w substancje lecznicze.
• Stosuj imbir przy wspomaganiu trawienia i metabolizmu, a także aby złagodzić objawy choroby lokomocyjnej
• Kurkuma zdecydowanie poprawia pracę jelit, ma działanie przeciwnowotworowe oraz jest skutecznym sprzymierzeńcem dla zachowania jak najdłużej młodej skóry.
• Cynamon zwalcza infekcje, zmniejsza ryzyko wystąpienia cukrzycy i pomaga w walce z nadwagą.
Dowiedz się jakie suplementy diety mogą wesprzeć spalanie tkanki tłuszczowej
czytaj więcejDowiedz się czym są suplementy diety i poznaj ich działanie.
czytaj więcejChoroby oczu to szeroka kategoria schorzeń, które wpływają na funkcjonowanie...
czytaj więcejDna moczanowa jest przewlekłą chorobą reumatyczną, którą charakteryzuje gromadzenie...
czytaj więcejChoroba syropu klonowego (MSUD), mimo swojej pozornie łagodnej nazwy, stanowi poważne...
czytaj więcej